Interieur ontwerp residentieel

The very good furniture company maakt wonen gezond, duurzaam en verantwoord.

Thuis is de beste en belangrijkste plek van de wereld. Het maakt niet uit of je drie hoog achter in een grote stad woont of resideert in een verbouwde boerderij op een hectare of vier. Thuis is de basis en die moet goed zijn. Goed voor u, goed voor uw gezondheid en goed voor moeder aarde, vinden wij van The very good furniture company.

VGF wordt doorgaans vroeg in het proces betrokken bij de bouw van nieuwe huizen maar we halen ook ons neus niet op voor een klein appartement uit de jaren tachtig. Het maakt ons wendbaar en creatief. We werken met alle budgetten, alle type woningen en alle soorten van wensen. Soms kunnen we die wensen volledig vervullen, soms komen we in overleg tot een ander idee. Want onze standaard ligt hoog. Plastic wordt her en der hergebruikt. Maar niet door ons. Onze interieurs zijn gegarandeerd vrij van chemicaliën en vrij van microplastics.

Duurzaam interieur ontwerp

Wilt u een fraaie woonkamer die duurzaam en mooi is? Een gezonde eetkamer zonder microplastics of chemicaliën? Een verrukkelijke keuken van materialen die keer op keer kunnen worden hergebruikt? Wij helpen graag bij het inrichten van uw woning.

VGF helpt met inrichten. Of we nu een enkel meubel verkopen, of een compleet interieur, het gaat meestal niet zonder bezoek. Marijn Muller, eigenaar van VGF, staat graag, maar nooit onaangekondigd, op de stoep voor een persoonlijke visite. Het is zijn ervaring dat de meeste huwelijksstrubbelingen over de vorm en karakter van een zithoek, of de strijd tussen een behoudende CFO en een kwistige commissaris relocation, altijd is op te lossen. Hij weet wat er te koop is, wat daarvan de prijs is voor mens en milieu en giet zijn, immer groene, oplossing in een 3D scan van uw plek.

Een virtuele wandeling door uw nieuwe kantoor of woonboerderij pakt vaak verrassend uit. De geplande kantinetafels blijken toch een maatje te lang zijn of de zithoek had best groter gekund. Muller laat u creatieve alternatieven zien en de mogelijkheden om het milieu en, vaak ook, het budget te sparen. Dat hij niet van weggooien houdt is menig CFO al goed bevallen

De snelste weg naar een gezond, circulair en duurzaam interieur

De juiste sfeer.

Het begint bij het bepalen van de juiste sfeer, stijl & materialen.

Samen met de opdrachtgevers werken we in een gedeeld bestand, hier verzamelen we de stijlen en vertalen wij dat naar een geheel dat aansluit bij de bewoners en het pand. Een duurzaam interieur begint bij het maken van de juiste keuzes, zodat je er na 10 jaar nog steeds blij mee bent.

Plattegrond & 3D model

Nu we de juiste sfeer bepaald hebben gaan we de ruimte intekenen, dit begint met een plattegrond. Zodra alles ongeveer op de juiste plek staat maken we er een 3D model van uiteraard helemaal op schaal zodat je goed kan zien hoe het uiteindelijk gaat worden en of je nog wel langs die tafel kan lopen.

Met een 3D model van de woning kunt u in een vroeg stadium beginnen met inrichten en worden de dimensies zichtbaar, ook als de woning nog gebouwd moet worden. We ontwerpen in de volgende formats:

  • Sketchup
  • Chief Architect
  • Revit
  • 2020 Design Live
  • Autocad 2d drawings.

Kosten v.a €2,50 per m2.

residentieel project in uitvoering

Uitvoeren en begeleiden.

Nu alle plannen gemaakt zijn, materialen zijn gekozen en de kleuren zijn bepaald is fase 1 afgerond. Met deze plannen kan je zelf of met je eigen aannemer aan de slag maar je kan het ook via ons doen, we werken met vaste partners die we geselecteerd hebben op basis van vakmanschap, betrouwbaarheid en prijs. VGF begeleid dan samen met u het hele project

Resultaat.

Een familietafel waarvan je vooraf weet welke stoelen of banken er aan passen, hoeveel ruimte je overhoud om er om heen te lopen, en waarvan je zeker bent dat de tafel past als een Italiaans maatpak.

Advies voor een gezond en duurzaam interieur.

Het is heerlijk om te fantaseren en te dromen over wat er mogelijkheden van uw (nieuwe) huis op het gebied van het interieur. Shoppen, tekenen en stijlen bij elkaar zoeken. Toch blijkt er behoefte aan deskundig laagdrempelig advies. Maatvoering, het combineren van stijlen en het op een lijn krijgen van de wensen van hem en haar zijn vaak een struikelblok. Ons interieuradvies is organische gegroeid vanuit de behoefte van particulieren. The very good furniture company heeft een methode ontwikkeld waardoor het mogelijk is om u na een persoonlijke ontmoeting eenvoudig online van dienst te zijn, s’avonds en in het weekeind.

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Menu