Interieuradvies

Onze aanpak

VGF helpt met interieuradvies. Of we nu een enkel meubel verkopen, of een compleet interieur, het gaat meestal niet zonder bezoek. Marijn Muller, eigenaar van VGF, staat graag, maar nooit onaangekondigd, op de stoep voor een persoonlijke bezoek. Het is zijn ervaring dat de meeste huwelijksstrubbelingen over de vorm en karakter van een zithoek, of de strijd tussen een behoudende CFO en een kwistige commissaris relocation, altijd is op te lossen. Hij weet wat er te koop is, wat daarvan de prijs is voor mens en milieu en giet zijn, immer groene, oplossing in een 3D scan van uw plek.

3D Interieuradvies

Een virtuele wandeling door uw nieuwe kantoor of woonboerderij pakt vaak verrassend uit. De geplande werktafels blijken toch een maatje te lang zijn of de zithoek had best groter gekund. Muller laat u creatieve alternatieven zien en de mogelijkheden om het milieu en, vaak ook, het budget te sparen. Dat hij niet van weggooien houdt is menig CFO al goed bevallen

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Wij verlenen onze interieuradvies door heel Nederland en hebben projecten gedaan in o.a. Huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum, Eemnes, Almere, Naarden, Muiden, Weesp, Baarn & Bilthoven.

Menu