Interieurdesign bedrijven

Interieuradvies voor winkels, horeca, kantoren of hotels

Een interieur is een visitekaartje. Het laat zien wat u in huis heeft. Wij richten bedrijven, hallen en huizen in met duurzame interieurs van degelijke materialen die hun nut, hun schoonheid, hun comfort en hun bijdrage aan onze gezondheid hebben bewezen. Werken en wonen in een gezond klimaat is onze drijfveer. Dat we het ook móói maken is de basis van ons succes.

Omdat niet ieder advocatenkantoor, stadhuis, zalencentrum of Vinex villa ingericht kan worden als een milieuvriendelijk hobbithuisje hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van verantwoorde, duurzame, gezonde, circulaire interieurs met een zakelijke en/of luxueuze uitstraling.

Gezonde, duurzame en schitterende interieurs

VGF ontwerpt interieurs, geïnspireerd op de natuur, zonder giftige stoffen. Onze inrichtingen zijn goed voor mens en dier en moeder aarde. Door verantwoord om te gaan met materialen, ontwerpen we voor de toekomst en koesteren we wat ons dierbaar is. We geloven in hergebruik en houden daarom in de ontwerpfase van onze inrichtingen al rekening met de circulariteit. We bedenken van tevoren wat er met een tafel of kast kan gebeuren als deze aan het eind van hun levensduur zijn gekomen. Daarom werken we met degelijke en natuurlijke grondstoffen in combinatie met hypermoderne lijmen. Zo is het mogelijk de grondstoffen circulair te gebruiken. Onze meubelen zijn niet alleen mooi om op, of aan, te zitten. Ze zijn comfortabel en kunnen te zijner tijd worden hergebruikt zonder het milieu te belasten. Hiervoor is materiaalkennis, vakmanschap, creativiteit, enthousiasme en een permanent onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen nodig. The very good furniture company is er druk mee.

Minder verzuim met gezonde interieurs

De moderne mens brengt veel tijd binnen door. De gemiddelde stedeling begeeft zich tot wel 90% van de tijd in een binnenklimaat waar de luchtkwaliteit verre van ideaal is. Sinds de jaren ‘90 wordt er onderzoek verricht naar de relatie tussen ziekteverzuim en het binnenklimaat in kantoren. Hieruit blijkt dat 20% van de verzuimklachten (verkoudheid, astma, allergieën en griep) te wijten is aan een ongezond binnenklimaat. Een natuurlijke inrichting, zonder chemicaliën of vervuilingen als microplastics, is daarom niet alleen bevorderlijk voor de persoonlijke gezondheid maar ook voor het welvaren en welzijn van uw bedrijf.

Fysieke en mentale voordelen gezonde interieurs

Een goed binnenklimaat is meer dan het ontbreken van giftige stoffen of ronddwarrelende plastic deeltjes. Een behaaglijke en comfortabele sfeer, en een goede akoestiek, zijn minstens zo belangrijk voor de mens en uw bedrijf.The very good furniture company is gespecialiseerd in de harde en het zachte werk van uw interieur. We houden rekening met de duurzame gevolgen van de inrichting op het milieu maar ook met de fysieke en mentale effecten van onze inrichting op (uw) mensen. Dat doen we met liefde en toewijding en met behulp van state-of-the-art technieken en vooraanstaand academisch onderzoek.

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Menu