Over the very good furniture company

Wij combineren gevoel voor design met kennis van duurzaamheid en materialen om een interieur te ontwerpen wat aansluit op uw behoefte, gebruikerseisen en budget.  We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en garant te staan voor gezonde, circulaire, duurzame interieurs die ook nog tijdloos en mooi zijn.

Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan doorlopen we het traject naar de realisatie van een complete inrichting, of slechts een enkel meubelstuk, voor uw winkel, kantoor of woning.

We zijn groot genoeg om ons thuis te voelen op de Zuid-as maar klein genoeg om creatief te zijn met alle soorten van budgetten. Geef ons een belletje, of kom langs op kantoor. We zijn altijd open voor een praatje.

Marijn Muller

,,Ik ben te commercieel om een milieuactivist te zijn maar ook te idealistisch om zonder hart te kunnen werken. Ik hou van mooie dingen maar word pas enthousiast als een ontwerp, behalve mooi, ook duurzaam en integer is’’.

Muller, jonge vader/oude ziel, werkt dagelijks met creatieve processen en gedreven techneuten om duurzame, gezonde, circulaire interieurs te maken. Hoewel het werk dag en nacht doorgaat maakt hij ook tijd voor zijn gezin, zijn hond en het uitvlooien van de samenstelling, de herkomst en de geschiedenis van meubels en materialen. Of het nu gaat om een erfstuk uit de achttiende eeuw of een sample van een jong en enthousiast textielbedrijf.

,,Wilt u circulair werken? Wilt u gezond wonen? Bel me, ik kan u helpen!’’

Marijn Muller | Founder | Product designer

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Menu