In een wereld waarin duurzaamheid steeds meer centraal staat, is ook de inrichting van bedrijfsruimtes een cruciaal aspect geworden. Vaak werken bedrijven echter met vaste leveranciers, gebonden door contracten of ingesleten gewoonten. De dynamiek van de markt is echter veranderd, waarbij de roep om duurzame oplossingen luider klinkt dan ooit. Hoewel veel organisaties hun best doen om aan deze vraag te voldoen, ontbreekt het soms aan diepgaande kennis van de technische aspecten van duurzaamheid.

Hier komt The Very Good Furniture Company (VGF) in beeld. Wij begrijpen dat duurzaamheid verder gaat dan alleen een label op een product; het is een holistische benadering die begint bij het ontwerp en zich uitstrekt tot de volledige levenscyclus van het meubilair. Ons doel is om bedrijven te begeleiden bij het maken van doordachte en duurzame interieurkeuzes.

In veel gevallen zien we dat bedrijven vastzitten aan hun gebruikelijke leveranciers, soms uit gewoonte of contractuele verplichtingen. Wij geloven dat verandering mogelijk is zonder de fundamenten van uw bedrijfsvoering te verstoren. Bij VGF bieden we ondersteuning in verschillende fases van het traject.

Een van onze belangrijkste diensten is het toetsen van

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Wij verlenen onze interieuradvies door heel Nederland en hebben projecten gedaan in o.a. Huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum, Eemnes, Almere, Naarden, Muiden, Weesp, Baarn & Bilthoven.

Menu